Helpdesk software
voor webshops

Als webshop eigenaar kan het lastig zijn om al je klantcommunicatie via verschillende kanalen te beheren, zoals telefoon, WhatsApp, e-mail en social messaging.

Gelukkig biedt Belco de oplossing! Onze slimme helpdesk software centraliseert alle communicatiekanalen en biedt overzicht en structuur voor jouw klantenservice. Het resultaat? Tevreden klanten en medewerkers.

Probeer Belco nu en ervaar het zelf!

Klantenservice software met een glimlach

Helpdesk software voor webshops

The Stone gebruikt Belco als tool voor klantenserviceEpplejeck alles in één klantenservice toolAll4running sneller met tool voor klantenserviceTwinsport Intersport één tooling voor klantenserviceKidsdeco werkt via één klantenservicetoolBouwmaat omnichannel klantenservice toolColourfulrebel kleding via één customerservice toolSpiru zenvol blijven met klantenservice tool

All-in-1 Helpdesk software
voor webshops

Optimaliseer je klantenservice met Belco's helpdesk software. Beheer alle communicatie met je klanten eenvoudig en efficiënt vanuit één centrale tool en verkrijg direct toegang tot klantdata, inclusief informatie over gekochte producten en winkelwagentjes.

Profiteer van handige webshopkoppelingen voor real-time data in de helpdesk software. Met Belco's helpdesk software ben je verzekerd van een optimale klanttevredenheid. Start nu jouw gratis proefperiode en ontdek zelf de voordelen.

Klantvragen vanuit één klantenservice tool

Trots op onze cases

Optimaliseer je klantenservice met Belco's helpdesk software

Maximaliseer de efficiency en effectiviteit van je klantenservice met Belco's geavanceerde helpdesk software. Verbeter niet alleen de ervaring van je klanten, maar ook die van je medewerkers met onze slimme oplossingen. Ontvang niet alleen een krachtige helpdesk software, maar ook professionele service en ondersteuning, waaronder een uitgebreide onboarding en regelmatig contact. Onze helpdesk staat altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Beheer al je klantcommunicatie op één plek met Belco's helpdesk software

Optimaliseer je klantenservice met Belco's alles-in-één oplossing. Integreer telefonie, WhatsApp, Facebook Messenger, chat, Instagram DM en e-mail in onze slimme klantenservice tool. Bekijk en beheer alle interacties vanuit een helder dashboard met iconen die aangeven via welk kanaal de communicatie plaatsvond.

Met Belco's helpdesk software geef je jouw webshop de ultieme klanttevredenheid.

Klantcommunicatie via één tool

Waarom kiezen voor de helpdesk software van Belco?

Meer dan software

Het meest gehoorde compliment is dat we naast onze geweldige tool ook verdraaid goede service leveren! We zijn down-to-earth en vinden onze eigen klantenservice net zo belangrijk als die van jou!

Onboarding

Tijdens de onboarding laten we je zien wat de beste manier is om de helpdesk software in te richten. We stemmen de onboarding af op jouw wensen en helpen je bij de inrichting.

Overzicht en structuur

We laten ons graag inspireren door de wereld om ons heen. En op onze beurt hopen we jou ook te kunnen inspireren dat het misschien anders kan: persoonlijker, klantvriendelijker en leuker.

Innoveren

Op het gebied van technologische ontwikkelingen willen we altijd op de voorste rij zitten. Waar kan het nog beter en hoe spelen we slim in op toekomstige wensen van onze gebruikers?, zijn vragen die wij onszelf dagelijks stellen.

Belco: maakt klanten blij!

  • Grip op klantcommunicatie
  • Tevreden klanten
  • Tevreden medewerkers
  • De beste helpdesk software

Blije klant met onze klantenservice software
De helpdesk software van Belco heeft ons een stap verder geholpen, collega's werken beter samen en er is veel minder verwarring op de werkvloer over klantcontact. We werken hierdoor veel efficiënter en met name het meedenken van Belco in onze processen zijn we nog steeds erg blij mee.
Michel Ingen Housz van 123planten.nl
Meer klantcases lezen >