Helpdesk software

Heb je moeite om al je klantcommunicatie via telefoon, WhatsApp, e-mail en social messaging te beheren?

Belco is dé oplossing voor jouw webshop! Onze slimme helpdesk software centraliseert alle communicatiekanalen en biedt overzicht en structuur voor jouw klantenservice. Het resultaat? Tevreden klanten en medewerkers. Probeer Belco nu en ervaar het zelf!

Het resultaat? Tevreden klanten en medewerkers.
Probeer Belco nu en ervaar het zelf!

Klantenservice software met een glimlach

Helpdesk software voor webshops

The Stone gebruikt Belco als tool voor klantenserviceEpplejeck alles in één klantenservice toolAll4running sneller met tool voor klantenserviceTwinsport Intersport één tooling voor klantenserviceKidsdeco werkt via één klantenservicetoolBouwmaat omnichannel klantenservice toolColourfulrebel kleding via één customerservice toolSpiru zenvol blijven met klantenservice tool

All-in-1 Helpdesk softwareOptimaliseer je klantenservice met de beste helpdesk software voor webshops. Beheer alle communicatie met je klanten eenvoudig en efficiënt vanuit één centrale tool. Verkrijg direct toegang tot klantdata wanneer ze contact opnemen, inclusief informatie over gekochte producten en winkelwagentjes. Profiteer van handige webshopkoppelingen voor real-time data in de helpdesk software.

Klantvragen vanuit één klantenservice tool

Trots op onze cases

All-in-1 Helpdesk software maakt je klanten blij

Maximaliseer de efficiency en effectiviteit van je klantenservice met Belco's geavanceerde helpdesk software. Maak zowel je klantenservice medewerkers als je klanten blij met de slimme oplossingen van Belco. Ontvang niet alleen een krachtige helpdesk software, maar ook professionele service en ondersteuning, waaronder een uitgebreide onboarding en regelmatig contact. Onze helpdesk staat altijd voor je klaar met antwoorden op al je vragen.

Optimaliseer je klantcommunicatie met Belco's helpdesk softwareBeheer al je klantcommunicatie op één plek met Belco. Onze slimme klantenservice tool integreert telefonie, WhatsApp, Facebook Messenger, chat, Instagram DM en e-mail. Bekijk alle interacties in een helder dashboard, met iconen die aangeven via welk kanaal de communicatie plaatsvond. Wijs eenvoudig opvolgingstaken toe aan collega's of aangepaste groepen. Geef je webshop de ultieme klanttevredenheid met de helpdesk software van Belco.

Onze helpdesk software biedt jouw webshop alles wat je nodig hebt om je klanten blij te maken!

Klantcommunicatie via één tool

Waarom kiezen voor de helpdesk software van Belco?

Meer dan software

Het meest gehoorde compliment is dat we naast onze geweldige tool ook verdraaid goede service leveren! We zijn down-to-earth en vinden onze eigen klantenservice net zo belangrijk als die van jou!

Onboarding

Tijdens de onboarding laten we je zien wat de beste manier is om de helpdesk software in te richten. We stemmen de onboarding af op jouw wensen en helpen je bij de inrichting.

Overzicht en structuur

We laten ons graag inspireren door de wereld om ons heen. En op onze beurt hopen we jou ook te kunnen inspireren dat het misschien anders kan: persoonlijker, klantvriendelijker en leuker.

Innoveren

Op het gebied van technologische ontwikkelingen willen we altijd op de voorste rij zitten. Waar kan het nog beter en hoe spelen we slim in op toekomstige wensen van onze gebruikers?, zijn vragen die wij onszelf dagelijks stellen.

Belco: maakt klanten blij!

  • Grip op klantcommunicatie
  • Tevreden klanten
  • Tevreden medewerkers
  • De beste helpdesk software

Blije klant met onze klantenservice software
De helpdesk software van Belco heeft ons een stap verder geholpen, collega's werken beter samen en er is veel minder verwarring op de werkvloer over klantcontact. We werken hierdoor veel efficiënter en met name het meedenken van Belco in onze processen zijn we nog steeds erg blij mee.
Michel Ingen Housz van 123planten.nl
Meer klantcases lezen >