Samenwerken met Belco?

Naast de diensten die we aanbieden aan onze klanten werken we ook op verschillende manieren samen met organisaties en bedrijven. We hebben twee type partners: technology partners en sales partners.

Technology partners

Van magazijn software voor webwinkels tot complete e-commerce platforms: we kunnen ze met behulp van plug-ins slim integreren met de software van Belco. Door onze krachten te bundelen geven we onze klanten de mogelijkheid om nog sneller, efficiënter en gebruiksvriendelijker te werken.

Partner worden
Bubble
WiQhit
Elgentos
Sherpaan
Picqer
SCAPE
Triton X

Sales partners

Onder onze sales partners verstaan we iedereen die het product van Belco verkoopt. Denk bijvoorbeeld aan een webshop ontwikkelaar die de software van Belco als extra dienst aanbiedt aan klanten. Maar we werken ook samen met partners op affiliate basis. Al onze sales partners ontvangen altijd een vooraf afgesproken kickback fee voor de verkoop van onze software – zo houden we het voor beide partijen interessant.

Partner worden
Divide
Multiply Retail

Partner worden?

Wil je een technology- of sales partner worden van Belco? We plannen graag we een vrijblijvend kennismakingsgesprek in om elkaar beter te leren kennen en te bespreken hoe we elkaar kunnen helpen!