Shopware 6

De software van Belco kan ook gekoppeld worden aan Shopware 6. Hieronder leggen we je uit hoe je dit eenvoudig doet met behulp van de Shopware 6 plug-in en wat hier de voordelen van zijn.
Shopware was een aantal jaren geleden nog niet bij veel mensen bekend, maar het platform groeit sterk in populariteit. En dat is niet zo gek, want de mogelijkheden, flexibiliteit en het gebruiksgemak van Shopware, met name van de laatste versie 6, zijn indrukwekkend. Je kunt met Shopware veel slimme en krachtige functionaliteiten bouwen zonder kennis van code. Ook is het een zeer API-vriendelijk systeem, wat betekent dat je de software aan veel andere software kunt koppelen.

Shopware 6 koppelen aan Belco

Wanneer je een webshop runt, krijg je met klanten te maken die problemen of vragen hebben: hoe groter je shop hoe meer klanten contact met je opnemen. En helaas doen ze dit niet allemaal via één vast communicatiekanaal. De één belt liever, de ander mailt graag en weer een ander verkiest Live Chat. Om ervoor te zorgen dat je in deze wirwar van communicatiekanalen het overzicht toch kan bewaren, hebben we Belco ontwikkeld. In Belco komen namelijk al deze kanalen samen in één platform. Om de kanalen te koppelen aan Belco is het belangrijk dat je eerst je Shopware shop aan Belco koppelt.

Is het lastig om Shopware 6 aan Belco te koppelen? Gelukkig niet! Met de handige Shopware 6 plug-in heb je in een aantal stappen je shop gekoppeld aan Belco. Dit doe je door in het Belco menu naar Shops te gaan en daar te klikken op ‘Shop toevoegen’.

Hoe dit precies werkt, lees je
hier. Heb je hier toch hulp bij nodig of gaat er iets fout? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Voordelen

Het koppelen van Shopware 6 aan Belco heeft een aantal interessante voordelen. Hieronder lichten we er 3 toe.

1. Alle klantinformatie bij de hand

Wanneer je een koppeling maakt tussen Shopware 6 en Belco worden de belangrijkste klantgegevens automatisch ingeladen. Wanneer de klant contact opneemt, zie je gelijk de naam van de klant, het e-mailadres, zijn of haar telefoonnummer en zelfs de locatie. Je hoeft dus nooit te vragen wie de klant is – wel zo klantvriendelijk.

2. Kanalen toevoegen

Om alle communicatie in één systeem binnen te krijgen, kun je kanalen toevoegen aan Belco. Alle denkbare kanalen, van telefonie tot Live Chat kun je koppelen aan Belco. Je kunt zelfs kanalen van externe partijen zoals bol.com toevoegen.

3. Live chat

Meer en meer webshops gebruiken Live Chat om snel en efficiënt vragen van klanten te beantwoorden. Je kunt de chat widget op je website verbinden aan Belco, zodat je in realtime alle berichten van klanten binnenkrijgt. 

Benieuwd hoe Belco in de praktijk werkt? Probeer Belco 2 weken gratis uit: geheel vrijblijvend en het stopt automatisch na 2 weken.


Optimaliseer vandaag nog je webwinkel klantenservice. En plan een demo.

Waarom Belco

Alles-in-één-oplossing

Belco is alles-in-één-klantenservice-software. Dit betekent dat we alles wat je nodig hebt om je klantenservice succesvol te runnen, ondergebracht hebben in één systeem – wel zo gemakkelijk.

Klantblijheid

Wij maken van klantblijheid een begrip. Het is onze missie om jouw webshop te helpen aan een 9+ beoordeling van de klantenservice.

200+ klanten gingen je voor

Wij leveren de klantenservice software voor ruim 750 webwinkels van 200 e-commerce bedrijven. Kies uit één van onze zeer complete standaardpakketten of ontwikkel samen met ons een oplossing op maat.

Wij staan voor je klaar

Jouw wensen en doelstellingen vertalen naar de allerbeste klantenservice-oplossing: daar zijn wij goed in. Daarnaast mag je ons altijd het hemd van het lijf vragen en springen we je graag te hulp als je er zelf even niet uitkomt.