WiQhit

Iedere klant is anders en heeft zijn eigen persoonlijke voorkeuren, wensen, overwegingen en twijfels. WiQhit heeft een tool ontwikkeld die hier slim op inspeelt. Met de tool, die je koppelt aan je e-commerce omgeving, stuur je geautomatiseerde persoonlijke berichten naar je klanten. Dit zorgt niet alleen voor een zeer persoonlijke en gebruiksvriendelijke shopervaring, je verhoogt er ook je omzet mee.
Hieronder bespreken we wat WiQhit is en wat de voordelen zijn. Ook leggen we je als trotse partner van WiQhit uit hoe je je webshop aan Belco koppelt om je e-commerce omgeving nog slimmer in te richten.
WiQhit

WiQhit in het kort

WiQhit is een tool die je koppelt aan je webshop omgeving en waarmee je automatisch persoonlijke berichten naar klanten stuurt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan suggesties voor producten, e-mails met persoonlijke aanbiedingen, maar bijvoorbeeld ook hulpsuggesties voor nieuwe bezoekers. En achter de schermen hou je alles in de gaten via het zeer gebruiksvriendelijke WiQhit dashboard. Hier worden ook grafieken en cijfers getoond, zodat jij perfect kan monitoren hoe je business scoort.

Voordelen

1. Koppeling met derden

WiQhit werkt samen met veel partners. Hoe meer software op een slimme manier aan elkaar verbonden kan worden, hoe stabieler en overzichtelijker je e-commerce omgeving wordt.

2. Productaanbevelingen

Slimme, persoonlijke productaanbevelingen doen het goed. Door data van eerdere gebruikers te analyseren, kun je een goede inschatting maken welke producten bij wie in de smaak vallen. Klanten ervaren deze tips als fijne hulp en laten zich graag inspireren.

3. Omzet verhogen

Met WiQhit sla je twee vliegen in één klap. Enerzijds verhoog je de gebruiksvriendelijkheid met persoonlijke berichten en anderzijds verhoog je je omzet: met wel 10 tot 30%!

Belco koppelen aan WiQhit

Net als WiQhit zoeken wij van Belco altijd naar oplossingen om je e-commerce omgeving slimmer in te richten – daarom werken we ook graag als partners samen. Met de software van Belco run je je gehele klantenservice in één systeem. Alle kanalen, van telefonie, e-mail tot social media komen in dezelfde gedeelde inbox terecht. Plus alle beschikbare informatie van klanten wordt gelijk ingeladen in het systeem. Hulp nodig bij het koppelen van WiQhit aan Belco? Laat het ons weten!

Belco koppelen aan WiQhit

Waarom Belco

Alles-in-één-oplossing

Belco is alles-in-één-klantenservice-software. Dit betekent dat we alles wat je nodig hebt om je klantenservice succesvol te runnen, ondergebracht hebben in één systeem – wel zo gemakkelijk.

Klantblijheid

Wij maken van klantblijheid een begrip. Het is onze missie om jouw webshop te helpen aan een 9+ beoordeling van de klantenservice.

200+ klanten gingen je voor

Wij leveren de klantenservice software voor ruim 750 webwinkels van 200 e-commerce bedrijven. Kies uit één van onze zeer complete standaardpakketten of ontwikkel samen met ons een oplossing op maat.

Wij staan voor je klaar

Jouw wensen en doelstellingen vertalen naar de allerbeste klantenservice-oplossing: daar zijn wij goed in. Daarnaast mag je ons altijd het hemd van het lijf vragen en springen we je graag te hulp als je er zelf even niet uitkomt.