Elgentos

Wanneer je een webshop wilt beginnen of je bestaande webshop compleet opnieuw in wilt richten, zoek je een partner die je van het denkproces tot het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van de webshop begeleidt en advies geeft. Elgentos is de partner die jij zoekt.
Hieronder bespreken we wat Elgentos is en wat de voordelen zijn. Ook leggen we je als trotse partner van Elgentos uit hoe je je webshop aan Belco koppelt om je e-commerce omgeving nog slimmer in te richten.
Elgentos

Elgentos in het kort

Elgentos begeleidt e-commerce bedrijven van begin tot eind om tot een goed functionerende, gebruiksvriendelijke en converterende webshop te komen. Alle webshops worden gebouwd met Magento als back-end, soms gecombineerd met elementen van het Laravel en React framework. Dit in combinatie met veel technische en creatieve kennis zorgt ervoor dat designs en functionaliteiten volledig op maat ontworpen kunnen worden.

Voordelen

1. Koppeling met derden

Wil je je webshop koppelen aan ordermanagement software? Of wil je je klantenservice op een slimme manier integreren met je webshop (een aanrader wat ons betreft)? Dan kan elgentos je hierbij helpen. Ze zijn gespecialiseerd in het slim koppelen van je webshop aan software van derden.

2. Schaalbaar

Magento is een zeer schaalbaar platform. Dit zorgt ervoor dat de webshop kan blijven groeien zonder tegen belemmeringen aan te lopen.

3. Doorontwikkelen

Iedereen met een webshop weet het: een webshop is nooit af. elgentos helpt je gelukkig ook bij het doorontwikkelen en groeien van je webshop, waardoor je snel in kan spelen op veranderingen in je branche.

Belco koppelen aan Elgentos

Net als Elgentos zoeken wij van Belco altijd naar oplossingen om je e-commerce omgeving slimmer in te richten – daarom werken we ook graag als partners samen. Met de software van Belco run je je gehele klantenservice in één systeem. Alle kanalen, van telefonie, e-mail tot social media komen in dezelfde gedeelde inbox terecht. Plus alle beschikbare informatie van klanten wordt gelijk ingeladen in het systeem.

Belco koppelen aan je door elgentos ontwikkelde Magento webshop doe je door in het Belco menu naar Shops te gaan en daar te klikken op ‘Shop toevoegen’. Hoe dit precies werkt, lees je hier. Heb je hier toch hulp bij nodig of gaat er iets fout? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Belco koppelen aan Elgentos

Waarom Belco

Alles-in-één-oplossing

Belco is alles-in-één-klantenservice-software. Dit betekent dat we alles wat je nodig hebt om je klantenservice succesvol te runnen, ondergebracht hebben in één systeem – wel zo gemakkelijk.

Klantblijheid

Wij maken van klantblijheid een begrip. Het is onze missie om jouw webshop te helpen aan een 9+ beoordeling van de klantenservice.

200+ klanten gingen je voor

Wij leveren de klantenservice software voor ruim 750 webwinkels van 200 e-commerce bedrijven. Kies uit één van onze zeer complete standaardpakketten of ontwikkel samen met ons een oplossing op maat.

Wij staan voor je klaar

Jouw wensen en doelstellingen vertalen naar de allerbeste klantenservice-oplossing: daar zijn wij goed in. Daarnaast mag je ons altijd het hemd van het lijf vragen en springen we je graag te hulp als je er zelf even niet uitkomt.