Maak kennis met de gezichten achter Belco

Madelon

Madelon

(Co)Baas klantenservice optimalisaties
Van klantgeluk, HR en sales tot de administratie en planning, Madelon is van alle Belco-markten thuis. Ze weet met haar uitstekende organisatorische skills, ongestructureerde ideeën om te zetten in concrete plannen. Daarnaast vervult ze de rol van moeder-overste en houdt ze de roedel mannen vakkundig in het gareel – en dat is wel nodig ook.
“Hygge - (klinkt als 'hue-ge')”
Reinoud

Reinoud

Chef ingewikkelde dingen
Als Support Specialist is Reinoud het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Door zijn specialistische kennis en lange ervaring bij Belco weet hij op (bijna) alle vragen het antwoord, denkt hij graag met klanten mee en worden problemen snel opgelost – altijd vriendelijk en met een lach.
“Water? Koffie is ook water”
Edwin

Edwin

Eindbaas en professioneel bemoeial
Edwin omschrijft zichzelf graag als ‘professionele bemoeial’ – en daar zit wel wat in. Hij is binnen Belco bij veel processen betrokken en staat altijd klaar om ergens zijn eerlijke mening over te geven. Hij houdt ervan om de werksfeer met de nodige (soms slechte) humor op peil te houden, maar staat daarnaast ook bekend als zeer gedreven, met een scherpe visie op de toekomst van Belco.
“Ik kan alles, tot het tegendeel bewezen is. En als het tegendeel bewezen is, is er altijd een plan B.”
Michel

Michel

Voorman niets-te-ingewikkeld
Deze nuchtere Fries helpt collega Reinoud op de Supportafdeling. En hij leert snel: zijn kennis over Belco neemt nog iedere dag toe en door de juiste vragen aan klanten te stellen, weet hij problemen snel te analyseren.
“Foxwild word ik er van!”
Binq

Binq

Furry inspirator & hoofd beveiliging
In eerste instantie werd Binq aangesteld als hoofd van de beveiliging, maar al snel bleek deze functie hem slecht te liggen. In plaats van een alarmerende blaf, wordt iedereen in het pand kwispelend ontvangen. De werkethos van Binq is ook niet om over naar huis te schrijven, maar ach… gezellig is het wel.
“Geef koekje!”
Arjan

Arjan

Ik ontwerp apps voor de kost
Hallo, mijn naam is Arjan en ik ontwerp apps, websites en webapplicaties. De afgelopen 10 jaar heb ik bedrijven geholpen waardevolle digitale ervaringen te ontwerpen die voor iedereen gemakkelijk te gebruiken zijn, ongeacht apparaat of browser.
“Maak het eenvoudig, maar belangrijk.”
Jos

Jos

Frontrunner Systeem & Techniek
Ik werk graag op een plaats waar ik kan leren en groeien. Zo kan ik anderen aanmoedigen en ook nieuwe dingen leren. Mijn droomopdracht zou er een zijn waar ik mag werken aan mooie ontwerpen die wat magie van me nodig hebben zodat ze in HTML/CSS markup van hoge kwaliteit veranderen. Na elke opdracht zou ik me voldaan voelen.
“Werk slimmer, niet harder”
Bram

Bram

Hoofd Schrijfwaren
Ik schrijf graag teksten die mensen lezen. Of het nu voor een blogbericht is of voor een e-mail, mijn doel is altijd hetzelfde - boeiende inhoud creëren met persoonlijkheid en bravoure! Ik help Belco bij het schrijven van duidelijke en effectieve webteksten, van product- en reclameteksten tot persberichten en online magazines.
“Ik schrijf teksten die mensen lezen”
Open sollicitatie

Open sollicitatie

Affiniteit met klantcontact & techniek?
We zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen om ons team aan te vullen. Ons bedrijf groeit snel, en we willen er zeker van zijn dat we elke kans benutten. Als je op zoek bent naar een opwindende jobkans, stuur ons dan een e-mail!
“Een leuke baan is het halve werk”