Aan de slag met Belco

Wil je aan de slag met Belco? In dit deel van de rondleiding nemen we je mee in de opstartfase: van de eerste keer dat we elkaar ontmoeten totdat alles werkt en op jouw voorkeuren ingesteld staat. Let’s go!

Eerste kennismaking

Belco is echt een product dat je moet ervaren, daarom plannen we na de kennismaking gelijk een demo in. In deze demo nemen we je in een videotour mee door Belco. We geven je hierin algemene informatie over onze software en de functies ervan, maar gaan ook al specifiek op jouw business in. En ondertussen mag je ons natuurlijk het hemd van het lijf vragen.

Nieuwsgierig geworden? Een persoonlijke demo duurt ongeveer een half uurtje en kost je niets. Plan een demo!

Trial

Wanneer je na de demo enthousiast bent en zelf met Belco aan de slag wilt, start je een trial periode van 2 weken. Je kunt nu je webshop koppelen, kanalen inladen en het systeem naar eigen smaak en voorkeur inrichten (straks meer hierover). Je gaat ervaren hoe het is om in de praktijk met Belco te werken. Na deze 2 weken heb je de keuze om kosteloos te stoppen of samen met ons de uitdaging aan te gaan om jouw klantenservice naar het hoogste niveau te tillen.

Goed om te weten:
als je na de trial periode gebruik wilt blijven maken van Belco worden al je opgeslagen gegevens automatisch overgezet naar de betaalde versie.

Wil je gelijk met onze 14 dagen trial aan de slag? Meld je dan aan via deze pagina.

Belco inrichten in 4 stappen

Je gaat gebruik maken van Belco, leuk!
Hieronder leggen we je uit hoe je Belco in 4 stappen inricht. Tijdens deze opstartperiode hebben we veel contact met elkaar: we geven je advies, delen slimme tips en helpen je een handje wanneer nodig.

1. Koppelen shop

Een belangrijke eerste stap is het koppelen van je webshop CMS aan de software van Belco. Voor de bekendste CMS-systemen hebben we kant-en-klare koppelingen gemaakt waarmee jij (of je websitebeheerder) de webshop eenvoudig koppelt aan Belco. Onder het kopje integraties vind je voor welke systemen dit geldt en wat je kan doen als je CMS er niet tussen staat. Wanneer je shop gekoppeld is, worden de laatste 3 maanden aan klantgegevens automatisch in Belco ingeladen.

2. Kanalen toevoegen

De volgende stap is om de verschillende kanalen toe te voegen. Met kanalen bedoelen we alle plekken van waaruit de klant met jou communiceert, denk aan: e-mail, telefonie en live chat, maar bijvoorbeeld ook: WhatsApp, bol.com en Facebook Messenger. Alle berichten die via deze kanalen binnenkomen worden rechtstreeks, realtime doorgestuurd naar Belco. Je kunt ervoor kiezen om alle kanalen in één keer toe te voegen, maar je kunt dit ook stap voor stap doen.

3. Naar eigen smaak inrichten

Belco is één systeem, maar kan op duizend-en-één manieren ingericht worden. Hoe je Belco optimaal inricht en welke functies je wel of juist niet gebruikt, hangt onder andere af van je branche en je wensen en doelstellingen. Belco is modulair in te richten, zodat je precies die functies en features gebruikt die voor jou belangrijk zijn.

4. Nodig je collega's uit

We zijn er bijna! Onze software is gekoppeld aan je CMS, de kanalen zijn toegevoegd en je hebt het systeem naar eigen smaak ingericht. Wat nu nog rest is je collega’s uitnodigen. Je kunt eenvoudig iedereen binnen het bedrijf uitnodigen en handig indelen in teams. Zo kunnen verschillende vragen of problemen die binnenkomen toegewezen worden aan specifieke medewerkers die daar verstand van hebben – wel zo klantvriendelijk.

Integraties

Met Belco koppel je eenvoudig jouw favoriete CMS-systeem met onze klantenservice software. Voor een aantal CMS-systemen hebben we al een koppeling gemaakt, waardoor je ze binnen enkele minuten integreert met de software van Belco. Benieuwd of dit ook voor jouw CMS geldt? Check de lijst hieronder en klik op jouw CMS voor meer gedetailleerde informatie.

Help, mijn CMS staat er niet tussen! Geen paniek, er kunnen ook integraties op maat uitgevoerd worden, een custom integratie noemen we dat. Neem hiervoor contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Overige integraties

Er is meer... naast een koppeling met een webshop CMS zijn er meer slimme integraties mogelijk. Zo kun je Belco bijvoorbeeld koppelen aan de ordermanagementsystemen Sherpa en Picqer. Ook een koppeling met de software van tritonX behoort tot de mogelijkheden. We gaan hier in deze rondleiding niet verder op in, maar klik gerust op onderstaande links om hier meer over te lezen.

Help, mijn CMS staat er niet tussen! Geen paniek, er kunnen ook integraties op maat uitgevoerd worden, een custom integratie noemen we dat. Neem hiervoor contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Deze klanten maken al gebruik van onze oplossingen

Inmiddels hebben 200+ e-commerce bedrijven en retailers de weg naar ons gevonden. En daar zijn we enorm trots op! Hieronder lichten we een aantal van onze klanten uit en leggen we je precies uit wat we voor ze doen.