The StoneEpplejeckAll4runningTwinsport IntersportKidsdecoBouwmaatColourfulrebelSpiru

Overzicht in al je klant communicatie


Tijdens de demo laten we je graag zien hoe alle communicatie bij elkaar komt in één systeem, of het nu gaat om een inkomend telefoongesprek, die ene e-mail of de snelle vraag via Whatsapp.

Het is aan jou welke kanalen je wil gebruiken maar ze komen op dezelfde manier binnen in Belco: dus nooit meer meerdere systemen monitoren en bijhouden!

Hoe dat werkt laten we je graag zien!

Belco klanteservice software

Demo van onze software

We laten je graag zien hoe je het overzicht behoudt over je klantenservice tijdens de demo. De demo is interactief en je hebt alle ruimte om vragen te stellen. Belco is meer dan enkel de software, wij bieden namelijk steengoede service rondom ons product! 

Belco - Eén klantenservice-tool

Alle klantinformatie in één klantenservice-tool

Belco - eenvoudig in gebruik

Na slechts 45 minuten zie je direct een oplossing

Belco - volledig aanpasbaar

Aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeuren

Belco -  200+ bedrijven

750+ webshops
gingen jou voor

Belco -  rapportcijfer van een 9.5

Belco krijgt als rapportcijfer van klanten een 9.5

Geavanceerde inbox

De inbox van Belco biedt alle mogelijkheden om samen te werken in teams of met andere afdelingen binnen je bedrijf (denk aan de afdeling retouren of klachtafhandeling). Je kan bovendien berichten toevoegen voor je collega zodat ze goed op de hoogte zijn van eerdere communicatie.

Tijdens de demo laten we je graag zien welke mogelijkheden er nog meer zijn!

Klantenservice software van hoogwaardig niveau

Optimaliseer je klantenservice. Plan je demo snel.

Demo: helemaal voor jou!

Wij laten je graag in alle rust zien wat Belco voor jou kan betekenen. We nemen de tijd en horen graag waar je tegenaan loopt en proberen dat direct te spiegelen naar een heldere oplossing.

Verbinden

Wij geloven in verbinding tussen mensen, want als je het samen doet gaat het altijd beter. En dat geldt ook zeker voor een klantenservice: voor elkaar en met elkaar.

Inspireren

We laten ons graag inspireren door de wereld om ons heen. En op onze beurt hopen we jou ook te kunnen inspireren dat het misschien anders kan: persoonlijker, klantvriendelijker en leuker.

Innoveren

Op het gebied van technologische ontwikkelingen willen we altijd op de voorste rij zitten. Waar kan het nog beter en hoe spelen we slim in op toekomstige wensen van onze gebruikers?, zijn vragen die wij onszelf dagelijks stellen.

Na de demo weet je:

  • of Belco een oplossing is voor jouw vraagstuk;
  • wat er beter kan in jouw klantenservice;
  • of je enthousiast bent geworden over onze oplossing ;-)

Blije klant met onze klantenservice software
De demo heeft ons eigenlijk direct laten zien waar we teveel tijd aan verloren. We zagen vrijwel onmiddellijk wat er beter kon binnen ons klantcontact en zijn dan ook kort na de demo een traject gestart met Belco. Sindsdien werken er dagelijks 8 collega's naar volle tevredenheid in samen!
Hester van Epplejeck
Marketing manager