Thumbnail

Een thumbnail is een kleine afbeelding of foto die gebruikt wordt om een grotere afbeelding of foto te representeren. Het kan helpen om ervoor te zorgen dat een website of app sneller laadt.

Thumbnail

Een thumbnail is een kleine afbeelding of foto die gebruikt wordt om een grotere afbeelding of foto te representeren. Thumbnails worden vaak gebruikt op websites, apps of andere digitale platforms om ervoor te zorgen dat mensen gemakkelijk kunnen zien wat er in een afbeelding of foto zit, zonder dat ze de afbeelding of foto helemaal hoeven te downloaden.

Er zijn verschillende manieren waarop thumbnails gebruikt kunnen worden, zoals om ervoor te zorgen dat een website of app sneller laadt, omdat de thumbnails kleiner zijn dan de originele afbeeldingen of foto's. Thumbnails kunnen ook helpen om ervoor te zorgen dat een website of app beter gevonden kan worden door zoekmachines, zoals Google, omdat mensen naar afbeeldingen of foto's zullen zoeken als ze op zoek zijn naar deze afbeeldingen of foto's. Als mensen gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken, betekent dit dat meer mensen geïnteresseerd zullen zijn in de website of app, wat weer kan helpen om ervoor te zorgen dat de website of app populairder wordt.

Thumbnail

Waarom Belco

Alles-in-één-oplossing

Belco is alles-in-één-klantenservice-software. Dit betekent dat we alles wat je nodig hebt om je klantenservice succesvol te runnen, ondergebracht hebben in één systeem – wel zo gemakkelijk.

Klantblijheid

Wij maken van klantblijheid een begrip. Het is onze missie om jouw webshop te helpen aan een 9+ beoordeling van de klantenservice.

200+ klanten gingen je voor

Wij leveren de klantenservice software voor ruim 750 webwinkels van 200 e-commerce bedrijven. Kies uit één van onze zeer complete standaardpakketten of ontwikkel samen met ons een oplossing op maat.

Wij staan voor je klaar

Jouw wensen en doelstellingen vertalen naar de allerbeste klantenservice-oplossing: daar zijn wij goed in. Daarnaast mag je ons altijd het hemd van het lijf vragen en springen we je graag te hulp als je er zelf even niet uitkomt.

Optimaliseer vandaag nog je webwinkel klantenservice. En plan een demo.