SSL Encryptie

SSL encryptie is een manier om ervoor te zorgen dat informatie op het internet veilig en vertrouwelijk blijft. Het wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat informatie tussen computers niet onderschept kan worden.

SSL Encryptie

SSL encryptie is een manier om ervoor te zorgen dat informatie op het internet veilig en vertrouwelijk blijft. Het wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat informatie die tussen twee computers wordt uitgewisseld, zoals tussen een computer en een webserver, niet onderschept kan worden door andere mensen of computers.

Er zijn verschillende manieren waarop SSL encryptie gebruikt kan worden, zoals om ervoor te zorgen dat mensen gemakkelijk kunnen zoeken naar bepaalde informatie op het internet, of om ervoor te zorgen dat een website beter gevonden kan worden door zoekmachines, zoals Google.

SSL encryptie kan ook helpen om ervoor te zorgen dat een website of app veilig is om te gebruiken, omdat het ervoor zorgt dat informatie die tussen twee computers wordt uitgewisseld, niet onderschept kan worden door andere mensen of computers. Als mensen weten dat hun informatie veilig is, betekent dit dat meer mensen geïnteresseerd zullen zijn in de website of app, wat weer kan helpen om ervoor te zorgen dat de website of app populairder wordt.

SSL Encryptie

Waarom Belco

Alles-in-één-oplossing

Belco is alles-in-één-klantenservice-software. Dit betekent dat we alles wat je nodig hebt om je klantenservice succesvol te runnen, ondergebracht hebben in één systeem – wel zo gemakkelijk.

Klantblijheid

Wij maken van klantblijheid een begrip. Het is onze missie om jouw webshop te helpen aan een 9+ beoordeling van de klantenservice.

200+ klanten gingen je voor

Wij leveren de klantenservice software voor ruim 750 webwinkels van 200 e-commerce bedrijven. Kies uit één van onze zeer complete standaardpakketten of ontwikkel samen met ons een oplossing op maat.

Wij staan voor je klaar

Jouw wensen en doelstellingen vertalen naar de allerbeste klantenservice-oplossing: daar zijn wij goed in. Daarnaast mag je ons altijd het hemd van het lijf vragen en springen we je graag te hulp als je er zelf even niet uitkomt.

Optimaliseer vandaag nog je webwinkel klantenservice. En plan een demo.