Pagerank

PageRank is een algoritme van Google dat websites rangschikt op basis van het aantal en de kwaliteit van de links naar de website en bepaalt hoe relevant en waardevol de website is voor gebruikers.

Pagerank

PageRank is een algoritme dat gebruikt wordt door Google om websites te rangschikken in hun zoekresultaten. Het wordt bepaald door het aantal en de kwaliteit van de links naar een website. Links van hoge kwaliteit websites naar een bepaalde website geven aan dat deze website waardevol en relevant is voor de gebruikers van die hoge kwaliteit website.

PageRank is een belangrijk onderdeel van hoe Google de relevantie en waarde van websites bepaalt. Hoe hoger een website scoort in de PageRank, hoe hoger deze zal staan in de zoekresultaten van Google. Dit kan leiden tot meer verkeer naar de website en meer zichtbaarheid voor de gebruikers van Google.

Pagerank

Waarom Belco

Alles-in-één-oplossing

Belco is alles-in-één-klantenservice-software. Dit betekent dat we alles wat je nodig hebt om je klantenservice succesvol te runnen, ondergebracht hebben in één systeem – wel zo gemakkelijk.

Klantblijheid

Wij maken van klantblijheid een begrip. Het is onze missie om jouw webshop te helpen aan een 9+ beoordeling van de klantenservice.

200+ klanten gingen je voor

Wij leveren de klantenservice software voor ruim 750 webwinkels van 200 e-commerce bedrijven. Kies uit één van onze zeer complete standaardpakketten of ontwikkel samen met ons een oplossing op maat.

Wij staan voor je klaar

Jouw wensen en doelstellingen vertalen naar de allerbeste klantenservice-oplossing: daar zijn wij goed in. Daarnaast mag je ons altijd het hemd van het lijf vragen en springen we je graag te hulp als je er zelf even niet uitkomt.

Optimaliseer vandaag nog je webwinkel klantenservice. En plan een demo.