Detailpagina

De product detail pagina bevat alle informatie over het product.

Wat is een detailpagina?

De product detail pagina is een belangrijke pagina op je website. Hier kan een klant alle informatie vinden die hij nodig heeft om een aankoop te doen. Je moet ervoor zorgen dat je afbeeldingen van hoge kwaliteit zijn, dat je tekst duidelijk en beknopt is, en dat je CTA knoppen gemakkelijk te vinden en aan te klikken zijn. Je kunt verschillende versies van je detailpagina's testen om te zien welke het beste presteert, en ze steeds blijven verbeteren op basis van feedback van klanten.

Detailpagina

Waarom Belco

Alles-in-één-oplossing

Belco is alles-in-één-klantenservice-software. Dit betekent dat we alles wat je nodig hebt om je klantenservice succesvol te runnen, ondergebracht hebben in één systeem – wel zo gemakkelijk.

Klantblijheid

Wij maken van klantblijheid een begrip. Het is onze missie om jouw webshop te helpen aan een 9+ beoordeling van de klantenservice.

200+ klanten gingen je voor

Wij leveren de klantenservice software voor ruim 750 webwinkels van 200 e-commerce bedrijven. Kies uit één van onze zeer complete standaardpakketten of ontwikkel samen met ons een oplossing op maat.

Wij staan voor je klaar

Jouw wensen en doelstellingen vertalen naar de allerbeste klantenservice-oplossing: daar zijn wij goed in. Daarnaast mag je ons altijd het hemd van het lijf vragen en springen we je graag te hulp als je er zelf even niet uitkomt.

Optimaliseer vandaag nog je webwinkel klantenservice. En plan een demo.