Database

Een database is een plaats waar alle informatie over je website wordt opgeslagen.

Wat is een database?

Een database is een plaats waar alle informatie over je website wordt opgeslagen. Dit omvat alles van het ontwerp van je site tot de pagina's en de tekst op elke pagina. Wanneer je veranderingen aan je website aanbrengt, zoals het toevoegen van nieuwe pagina's of het bewerken van bestaande pagina's, worden de updates in de database aangebracht. En wanneer iemand je site bezoekt, zoekt zijn browser naar de informatie in de database en toont die op zijn scherm.

Database

Waarom Belco

Alles-in-één-oplossing

Belco is alles-in-één-klantenservice-software. Dit betekent dat we alles wat je nodig hebt om je klantenservice succesvol te runnen, ondergebracht hebben in één systeem – wel zo gemakkelijk.

Klantblijheid

Wij maken van klantblijheid een begrip. Het is onze missie om jouw webshop te helpen aan een 9+ beoordeling van de klantenservice.

200+ klanten gingen je voor

Wij leveren de klantenservice software voor ruim 750 webwinkels van 200 e-commerce bedrijven. Kies uit één van onze zeer complete standaardpakketten of ontwikkel samen met ons een oplossing op maat.

Wij staan voor je klaar

Jouw wensen en doelstellingen vertalen naar de allerbeste klantenservice-oplossing: daar zijn wij goed in. Daarnaast mag je ons altijd het hemd van het lijf vragen en springen we je graag te hulp als je er zelf even niet uitkomt.

Optimaliseer vandaag nog je webwinkel klantenservice. En plan een demo.