CSV

Een CSV is een door komma's gescheiden bestand. Dit is een type bestand dat veel gegevens kan opslaan. De komma scheidt de gegevens zodat ze gemakkelijk gelezen kunnen worden. Dit kan bijvoorbeeld in Excel.

Wat is CSV?

Een CSV bestand is een manier om gegevens in op te slaan. Je kunt het importeren in Excel of andere programma's om ermee te werken. Als je net begint, zijn hier wat tips

- Zorg dat de gegevens in het juiste formaat staan.
- Label elke kolom met gegevens.
- Sla het bestand op in een gewoon tekstformaat.

CSV

Waarom Belco

Alles-in-één-oplossing

Belco is alles-in-één-klantenservice-software. Dit betekent dat we alles wat je nodig hebt om je klantenservice succesvol te runnen, ondergebracht hebben in één systeem – wel zo gemakkelijk.

Klantblijheid

Wij maken van klantblijheid een begrip. Het is onze missie om jouw webshop te helpen aan een 9+ beoordeling van de klantenservice.

200+ klanten gingen je voor

Wij leveren de klantenservice software voor ruim 750 webwinkels van 200 e-commerce bedrijven. Kies uit één van onze zeer complete standaardpakketten of ontwikkel samen met ons een oplossing op maat.

Wij staan voor je klaar

Jouw wensen en doelstellingen vertalen naar de allerbeste klantenservice-oplossing: daar zijn wij goed in. Daarnaast mag je ons altijd het hemd van het lijf vragen en springen we je graag te hulp als je er zelf even niet uitkomt.

Optimaliseer vandaag nog je webwinkel klantenservice. En plan een demo.