Cross selling

Cross selling betekent dat als iemand iets koopt, je hem een ander ding kunt verkopen. Het is wanneer je een HDMI kabel bij een TV koopt.

Wat is Cross Selling?

Cross selling is een manier om je verkoop te verhogen. Je kunt je verkoop verhogen door meer producten of diensten aan te bieden aan klanten die al belangstelling getoond hebben voor wat je aanbiedt. Als iemand iets van je koopt, stel dan altijd een ander product of een andere dienst voor die interessant kan zijn.

Cross selling

Waarom Belco

Alles-in-één-oplossing

Belco is alles-in-één-klantenservice-software. Dit betekent dat we alles wat je nodig hebt om je klantenservice succesvol te runnen, ondergebracht hebben in één systeem – wel zo gemakkelijk.

Klantblijheid

Wij maken van klantblijheid een begrip. Het is onze missie om jouw webshop te helpen aan een 9+ beoordeling van de klantenservice.

200+ klanten gingen je voor

Wij leveren de klantenservice software voor ruim 750 webwinkels van 200 e-commerce bedrijven. Kies uit één van onze zeer complete standaardpakketten of ontwikkel samen met ons een oplossing op maat.

Wij staan voor je klaar

Jouw wensen en doelstellingen vertalen naar de allerbeste klantenservice-oplossing: daar zijn wij goed in. Daarnaast mag je ons altijd het hemd van het lijf vragen en springen we je graag te hulp als je er zelf even niet uitkomt.

Optimaliseer vandaag nog je webwinkel klantenservice. En plan een demo.