CPC

Kosten per klik, de prijs die mensen betalen om op iets te klikken, zoals een advertentie.

Wat is CPC?

CPC is een belangrijke metric om te overwegen bij het online adverteren. Het is een van de beste manieren om te meten hoe effectief uw advertenties zijn en of mensen daadwerkelijk op hen te klikken. Houd in gedachten, hoewel, dat je ook nodig hebt om andere statistieken, zoals click-through rate (CTR) en conversiepercentage volgen om een compleet beeld van het succes van uw advertentiecampagnes te krijgen.

CPC

Waarom Belco

Alles-in-één-oplossing

Belco is alles-in-één-klantenservice-software. Dit betekent dat we alles wat je nodig hebt om je klantenservice succesvol te runnen, ondergebracht hebben in één systeem – wel zo gemakkelijk.

Klantblijheid

Wij maken van klantblijheid een begrip. Het is onze missie om jouw webshop te helpen aan een 9+ beoordeling van de klantenservice.

200+ klanten gingen je voor

Wij leveren de klantenservice software voor ruim 750 webwinkels van 200 e-commerce bedrijven. Kies uit één van onze zeer complete standaardpakketten of ontwikkel samen met ons een oplossing op maat.

Wij staan voor je klaar

Jouw wensen en doelstellingen vertalen naar de allerbeste klantenservice-oplossing: daar zijn wij goed in. Daarnaast mag je ons altijd het hemd van het lijf vragen en springen we je graag te hulp als je er zelf even niet uitkomt.

Optimaliseer vandaag nog je webwinkel klantenservice. En plan een demo.