Carrousel

Een carrousel is een 'draaiende' presentatie op de website die verschillende producten toont. Dit kunnen nieuwe producten of speciale aanbiedingen zijn.

Wat is een carrousel?

Een carrousel, ook wel carrousel schuifregelaar genoemd, is een verzameling afbeeldingen die soepel of stapsgewijs om een centrale as beweegt. Ze kan zowel een 2D als een 3D uiterlijk hebben. Er zijn verschillende soorten carrousels die je voor je app of site kunt kiezen. Elk type is voor een ander doel ontworpen, maar ze delen allemaal de mogelijkheid om meerdere afbeeldingen te laten zien zonder dat gebruikers van de ene naar de andere moeten klikken. De carrousel kan zo ingesteld worden dat hij draait en alle foto's tegelijk of achter elkaar toont.

Carrousel

Waarom Belco

Alles-in-één-oplossing

Belco is alles-in-één-klantenservice-software. Dit betekent dat we alles wat je nodig hebt om je klantenservice succesvol te runnen, ondergebracht hebben in één systeem – wel zo gemakkelijk.

Klantblijheid

Wij maken van klantblijheid een begrip. Het is onze missie om jouw webshop te helpen aan een 9+ beoordeling van de klantenservice.

200+ klanten gingen je voor

Wij leveren de klantenservice software voor ruim 750 webwinkels van 200 e-commerce bedrijven. Kies uit één van onze zeer complete standaardpakketten of ontwikkel samen met ons een oplossing op maat.

Wij staan voor je klaar

Jouw wensen en doelstellingen vertalen naar de allerbeste klantenservice-oplossing: daar zijn wij goed in. Daarnaast mag je ons altijd het hemd van het lijf vragen en springen we je graag te hulp als je er zelf even niet uitkomt.

Optimaliseer vandaag nog je webwinkel klantenservice. En plan een demo.