CaaS

Commerce-as-a-service is een manier om al je gegevens in de cloud te zetten. Dit omvat de gegevens over je producten, je voorraad en ook je klanten.

Wat is CaaS?

CaaS is een cloud dienst die ontwikkelaars en IT afdelingen helpt bij het uploaden, organiseren, uitvoeren, schalen en stoppen van containers. Een CaaS aanbieder biedt meestal een raamwerk aan dat het gebruikers gemakkelijk maakt om van de dienst gebruik te maken. Aanbieders gebruiken meestal een application programming interface (API) call of een web portal interface. CaaS valt ergens tussen IaaS en PaaS op het spectrum van cloud computing diensten. CaaS wordt echter meestal gepositioneerd als een dienst die meer mogelijkheden biedt dan IaaS maar minder dan PaaS.

CaaS

Waarom Belco

Alles-in-één-oplossing

Belco is alles-in-één-klantenservice-software. Dit betekent dat we alles wat je nodig hebt om je klantenservice succesvol te runnen, ondergebracht hebben in één systeem – wel zo gemakkelijk.

Klantblijheid

Wij maken van klantblijheid een begrip. Het is onze missie om jouw webshop te helpen aan een 9+ beoordeling van de klantenservice.

200+ klanten gingen je voor

Wij leveren de klantenservice software voor ruim 750 webwinkels van 200 e-commerce bedrijven. Kies uit één van onze zeer complete standaardpakketten of ontwikkel samen met ons een oplossing op maat.

Wij staan voor je klaar

Jouw wensen en doelstellingen vertalen naar de allerbeste klantenservice-oplossing: daar zijn wij goed in. Daarnaast mag je ons altijd het hemd van het lijf vragen en springen we je graag te hulp als je er zelf even niet uitkomt.

Optimaliseer vandaag nog je webwinkel klantenservice. En plan een demo.