Binq

Belco is een geweldige grote (kleine)waakhond. Hij is erg vriendelijk en is graag bij mensen in de buurt. Hij houdt van knuffelen.

Wie is Binq?

Onze ruwharige teckel is een geweldige aanwinst voor ons kantoor. Hij is niet alleen schattig en harig, maar ook een fantastische metgezel die dol is op koekjes en knuffelen.

Onze teckel is een echte kantoorhond en houdt ervan om tijd door te brengen met zijn menselijke collega's. Hij is altijd in de buurt om ons te helpen als we gestrest zijn of een pauze nodig hebben.

Als hij niet bezig is met het verspreiden van liefde en vreugde op ons kantoor, houdt hij ervan om te spelen met zijn speelgoed en te genieten van lange wandelingen in het park.

We zijn ontzettend blij met onze ruwharige teckel en we weten zeker dat hij een geweldige aanwinst is voor elk kantoor.

Binq

Waarom Belco

Alles-in-één-oplossing

Belco is alles-in-één-klantenservice-software. Dit betekent dat we alles wat je nodig hebt om je klantenservice succesvol te runnen, ondergebracht hebben in één systeem – wel zo gemakkelijk.

Klantblijheid

Wij maken van klantblijheid een begrip. Het is onze missie om jouw webshop te helpen aan een 9+ beoordeling van de klantenservice.

200+ klanten gingen je voor

Wij leveren de klantenservice software voor ruim 750 webwinkels van 200 e-commerce bedrijven. Kies uit één van onze zeer complete standaardpakketten of ontwikkel samen met ons een oplossing op maat.

Wij staan voor je klaar

Jouw wensen en doelstellingen vertalen naar de allerbeste klantenservice-oplossing: daar zijn wij goed in. Daarnaast mag je ons altijd het hemd van het lijf vragen en springen we je graag te hulp als je er zelf even niet uitkomt.

Optimaliseer vandaag nog je webwinkel klantenservice. En plan een demo.