Betaalmethode

Je moet verschillende manieren hebben waarop klanten kunnen betalen. Bijvoorbeeld met een credit card, sepa, en automatische incasso.

Wat is een betaalmethode?

hebben. In een winkel kunnen mensen contant geld gebruiken, of een cadeaukaart, of een creditkaart, of een prepaid kaart. Voor het internet kunnen mensen verschillende creditcards of betaalkaarten of betalingsverwerkers gebruiken. Er zijn veel verschillende soorten betaalwijzen, en elk daarvan heeft meerdere mogelijkheden.

Betaalmethode

Waarom Belco
Alles-in-één-oplossing

Belco is alles-in-één-klantenservice-software. Dit betekent dat we alles wat je nodig hebt om je klantenservice succesvol te runnen, ondergebracht hebben in één systeem – wel zo gemakkelijk.

Klantblijheid

Wij maken van klantblijheid een begrip. Het is onze missie om jouw webshop te helpen aan een 9+ beoordeling van de klantenservice.

200+ klanten gingen je voor

Wij leveren de klantenservice software voor ruim 750 webwinkels van 200 e-commerce bedrijven. Kies uit één van onze zeer complete standaardpakketten of ontwikkel samen met ons een oplossing op maat.

Wij staan voor je klaar

Jouw wensen en doelstellingen vertalen naar de allerbeste klantenservice-oplossing: daar zijn wij goed in. Daarnaast mag je ons altijd het hemd van het lijf vragen en springen we je graag te hulp als je er zelf even niet uitkomt.

Optimaliseer vandaag nog je webwinkel klantenservice. En plan een demo.