Belco

Belco's klantenservice-software geeft je één plaats waar je alle contactinformatie van je klanten kunt zien. Bovendien kun je ze allemaal gemakkelijk via Belco contacteren.

Wat is Belco?

Belco maakt er een prioriteit van om webwinkels te helpen een 9+ rating voor hun klantendienst te krijgen. We doen dit door een klantenservicetool aan te bieden die alles wat je nodig hebt om je klantendienst met succes te runnen op één plaats zet. Of je klant nu contact met je opneemt via telefoon, mail, of sociale media, je zult altijd rechtstreeks met hem kunnen communiceren.

Belco

Waarom Belco
Alles-in-één-oplossing

Belco is alles-in-één-klantenservice-software. Dit betekent dat we alles wat je nodig hebt om je klantenservice succesvol te runnen, ondergebracht hebben in één systeem – wel zo gemakkelijk.

Klantblijheid

Wij maken van klantblijheid een begrip. Het is onze missie om jouw webshop te helpen aan een 9+ beoordeling van de klantenservice.

200+ klanten gingen je voor

Wij leveren de klantenservice software voor ruim 750 webwinkels van 200 e-commerce bedrijven. Kies uit één van onze zeer complete standaardpakketten of ontwikkel samen met ons een oplossing op maat.

Wij staan voor je klaar

Jouw wensen en doelstellingen vertalen naar de allerbeste klantenservice-oplossing: daar zijn wij goed in. Daarnaast mag je ons altijd het hemd van het lijf vragen en springen we je graag te hulp als je er zelf even niet uitkomt.

Optimaliseer vandaag nog je webwinkel klantenservice. En plan een demo.