B2B

Business to Business is een manier voor een bedrijf om producten aan andere bedrijven te verkopen.

Wat is business-to-business?

Business-to-business (B2B), ook wel B-to-B genoemd, is een soort transactie waarbij twee bedrijven samenwerken om een deal te sluiten. Het kan gaan om een fabrikant en groothandelaar, of een groothandelaar en detailhandelaar. Het is iets anders dan transacties tussen bedrijven en individuele consumenten (B2C) of bedrijven en de overheid (B2G).

B2B

Waarom Belco
Alles-in-één-oplossing

Belco is alles-in-één-klantenservice-software. Dit betekent dat we alles wat je nodig hebt om je klantenservice succesvol te runnen, ondergebracht hebben in één systeem – wel zo gemakkelijk.

Klantblijheid

Wij maken van klantblijheid een begrip. Het is onze missie om jouw webshop te helpen aan een 9+ beoordeling van de klantenservice.

200+ klanten gingen je voor

Wij leveren de klantenservice software voor ruim 750 webwinkels van 200 e-commerce bedrijven. Kies uit één van onze zeer complete standaardpakketten of ontwikkel samen met ons een oplossing op maat.

Wij staan voor je klaar

Jouw wensen en doelstellingen vertalen naar de allerbeste klantenservice-oplossing: daar zijn wij goed in. Daarnaast mag je ons altijd het hemd van het lijf vragen en springen we je graag te hulp als je er zelf even niet uitkomt.

Optimaliseer vandaag nog je webwinkel klantenservice. En plan een demo.