AVG

In mei 2018 wilde de Europese Unie zien of bedrijven eerlijk en veilig met persoonsgegevens omgingen. Dit heet Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Wat is de AVG?

De Algemene Verordening Gegevensbescherming, of GDPR, is een wet die regelt hoe we persoonsgegevens mogen gebruiken, verwerken en bewaren. Deze wet geldt voor alle organisaties in de EU, en ook voor organisaties die goederen of diensten aan de EU leveren of EU-burgers volgen.

AVG

Waarom Belco
Alles-in-één-oplossing

Belco is alles-in-één-klantenservice-software. Dit betekent dat we alles wat je nodig hebt om je klantenservice succesvol te runnen, ondergebracht hebben in één systeem – wel zo gemakkelijk.

Klantblijheid

Wij maken van klantblijheid een begrip. Het is onze missie om jouw webshop te helpen aan een 9+ beoordeling van de klantenservice.

200+ klanten gingen je voor

Wij leveren de klantenservice software voor ruim 750 webwinkels van 200 e-commerce bedrijven. Kies uit één van onze zeer complete standaardpakketten of ontwikkel samen met ons een oplossing op maat.

Wij staan voor je klaar

Jouw wensen en doelstellingen vertalen naar de allerbeste klantenservice-oplossing: daar zijn wij goed in. Daarnaast mag je ons altijd het hemd van het lijf vragen en springen we je graag te hulp als je er zelf even niet uitkomt.

Optimaliseer vandaag nog je webwinkel klantenservice. En plan een demo.