AVG

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is sinds 25 mei 2018 van kracht en heeft als doel om de privacy van personen binnen de Europese Unie te beschermen. De AVG heeft betrekking op het verzamelen, opslaan, verwerken en delen van persoonsgegevens en legt hierbij verantwoordelijkheden op aan organisaties die persoonsgegevens verwerken.

Wat is AVG?

AVG is een wetgeving die de bescherming van persoonsgegevens binnen de Europese Unie regelt. De wetgeving is van toepassing op alle organisaties die persoonsgegevens verzamelen, opslaan, verwerken en delen, ongeacht hun grootte of de sector waarin ze actief zijn. De wetgeving stelt strenge eisen aan de manier waarop organisaties persoonsgegevens verzamelen en verwerken en legt sancties op bij overtredingen.

Organisaties moeten bijvoorbeeld aan kunnen tonen dat zij toestemming hebben van de betrokkene om diens persoonsgegevens te verwerken. Ook moeten organisaties zorgen voor passende technische en organisatorische maatregelen om de persoonsgegevens te beschermen tegen verlies, diefstal of misbruik. Verder hebben personen het recht om hun persoonsgegevens in te zien, te laten wijzigen of te laten verwijderen.

Het is belangrijk dat organisaties de AVG naleven om boetes en reputatieschade te voorkomen. Zo kan bij een ernstige overtreding van de AVG een boete opgelegd worden tot 4% van de wereldwijde jaaromzet van een organisatie of tot 20 miljoen euro, afhankelijk van wat hoger is.

AVG

Waarom Belco

Alles-in-één-oplossing

Belco is alles-in-één-klantenservice-software. Dit betekent dat we alles wat je nodig hebt om je klantenservice succesvol te runnen, ondergebracht hebben in één systeem – wel zo gemakkelijk.

Klantblijheid

Wij maken van klantblijheid een begrip. Het is onze missie om jouw webshop te helpen aan een 9+ beoordeling van de klantenservice.

200+ klanten gingen je voor

Wij leveren de klantenservice software voor ruim 750 webwinkels van 200 e-commerce bedrijven. Kies uit één van onze zeer complete standaardpakketten of ontwikkel samen met ons een oplossing op maat.

Wij staan voor je klaar

Jouw wensen en doelstellingen vertalen naar de allerbeste klantenservice-oplossing: daar zijn wij goed in. Daarnaast mag je ons altijd het hemd van het lijf vragen en springen we je graag te hulp als je er zelf even niet uitkomt.

Optimaliseer vandaag nog je webwinkel klantenservice. En plan een demo.