Average Time on Site

Hoe lang blijven klanten gemiddeld op je website? Je kunt dit zien door naar de analytics van je website te kijken.

Wat is Average Time on Site?

Wil je je website boeiender maken? Dan moet je weten hoe lang mensen blijven hangen. Met Average Time on Site kun je precies zien hoe lang bezoekers op je pagina's blijven. Gewapend met deze informatie kun je de nodige aanpassingen doen en die waardevolle klanten langer vasthouden. Dus waar wacht je nog op? Begin er vandaag nog mee!

Average Time on Site

Waarom Belco
Alles-in-één-oplossing

Belco is alles-in-één-klantenservice-software. Dit betekent dat we alles wat je nodig hebt om je klantenservice succesvol te runnen, ondergebracht hebben in één systeem – wel zo gemakkelijk.

Klantblijheid

Wij maken van klantblijheid een begrip. Het is onze missie om jouw webshop te helpen aan een 9+ beoordeling van de klantenservice.

200+ klanten gingen je voor

Wij leveren de klantenservice software voor ruim 750 webwinkels van 200 e-commerce bedrijven. Kies uit één van onze zeer complete standaardpakketten of ontwikkel samen met ons een oplossing op maat.

Wij staan voor je klaar

Jouw wensen en doelstellingen vertalen naar de allerbeste klantenservice-oplossing: daar zijn wij goed in. Daarnaast mag je ons altijd het hemd van het lijf vragen en springen we je graag te hulp als je er zelf even niet uitkomt.

Optimaliseer vandaag nog je webwinkel klantenservice. En plan een demo.