Agent

De Agent van Belco is een medewerker van de klantendienst. Ze kunnen je met alles helpen, maar zijn geen admin en kunnen geen geavanceerde instellingen maken.

Wat is een agent?

Als u ooit een vraag hebt gehad over een product of dienst, of gewoon hulp nodig had bij het oplossen van een probleem, weet u hoe belangrijk medewerkers van de klantenservice zijn. Zij zijn de mensen die ervoor zorgen dat uw vragen en problemen snel en effectief worden opgelost. Bij Agent hechten we veel waarde aan onze klanten, en ons team van klantenservicemedewerkers is toegewijd aan het bieden van de best mogelijke ervaring. Met Agent kunt u er zeker van zijn dat uw vragen snel en accuraat zullen worden beantwoord.

Agent

Waarom Belco
Alles-in-één-oplossing

Belco is alles-in-één-klantenservice-software. Dit betekent dat we alles wat je nodig hebt om je klantenservice succesvol te runnen, ondergebracht hebben in één systeem – wel zo gemakkelijk.

Klantblijheid

Wij maken van klantblijheid een begrip. Het is onze missie om jouw webshop te helpen aan een 9+ beoordeling van de klantenservice.

200+ klanten gingen je voor

Wij leveren de klantenservice software voor ruim 750 webwinkels van 200 e-commerce bedrijven. Kies uit één van onze zeer complete standaardpakketten of ontwikkel samen met ons een oplossing op maat.

Wij staan voor je klaar

Jouw wensen en doelstellingen vertalen naar de allerbeste klantenservice-oplossing: daar zijn wij goed in. Daarnaast mag je ons altijd het hemd van het lijf vragen en springen we je graag te hulp als je er zelf even niet uitkomt.

Optimaliseer vandaag nog je webwinkel klantenservice. En plan een demo.