Adwords (Nu: Google Ads)

Google Ads (voorheen bekend als Google AdWords) is een advertentieprogramma van Google waarmee adverteerders kunnen adverteren in de zoekresultaten van Google en op andere websites die deelnemen aan het Google Display Netwerk.

Wat is Google Ads?

Google Ads is een advertentieprogramma van Google waarmee adverteerders kunnen adverteren in de zoekresultaten van Google en op andere websites die deelnemen aan het Google Display Netwerk. Met Google Ads kunnen adverteerders hun advertenties targeten op basis van zoekwoorden, locaties, apparaten en andere criteria.

Adverteerders kunnen kiezen uit verschillende soorten advertenties, zoals tekstadvertenties, afbeeldingsadvertenties en videoadvertenties. Zij kunnen ook kiezen voor verschillende biedstrategieën om te bepalen hoeveel zij willen betalen voor een klik op hun advertentie of voor het tonen van hun advertentie aan duizend gebruikers.

Google Ads is een effectieve manier voor adverteerders om hun doelgroep te bereiken en hun merkbekendheid te vergroten. Door te adverteren in de zoekresultaten van Google kunnen zij gevonden worden door gebruikers die op zoek zijn naar producten of diensten die zij aanbieden.

Adwords (Nu: Google Ads)

Waarom Belco

Alles-in-één-oplossing

Belco is alles-in-één-klantenservice-software. Dit betekent dat we alles wat je nodig hebt om je klantenservice succesvol te runnen, ondergebracht hebben in één systeem – wel zo gemakkelijk.

Klantblijheid

Wij maken van klantblijheid een begrip. Het is onze missie om jouw webshop te helpen aan een 9+ beoordeling van de klantenservice.

200+ klanten gingen je voor

Wij leveren de klantenservice software voor ruim 750 webwinkels van 200 e-commerce bedrijven. Kies uit één van onze zeer complete standaardpakketten of ontwikkel samen met ons een oplossing op maat.

Wij staan voor je klaar

Jouw wensen en doelstellingen vertalen naar de allerbeste klantenservice-oplossing: daar zijn wij goed in. Daarnaast mag je ons altijd het hemd van het lijf vragen en springen we je graag te hulp als je er zelf even niet uitkomt.

Optimaliseer vandaag nog je webwinkel klantenservice. En plan een demo.