A/B-testen

Een experiment waarbij twee verschillende varianten van dezelfde webpagina met elkaar werden vergeleken.

Wat is A/B-testen?

Wil je zien of de ene variant van je website beter is dan de andere? A/B testen is de perfecte manier om daar achter te komen! Dit experiment vergelijkt twee verschillende versies van een webpagina om te zien welke beter presteert. Dus waarom wachten? Begin vandaag met A/B testen en zie zelf de resultaten!

A/B-testen

Waarom Belco
Alles-in-één-oplossing

Belco is alles-in-één-klantenservice-software. Dit betekent dat we alles wat je nodig hebt om je klantenservice succesvol te runnen, ondergebracht hebben in één systeem – wel zo gemakkelijk.

Klantblijheid

Wij maken van klantblijheid een begrip. Het is onze missie om jouw webshop te helpen aan een 9+ beoordeling van de klantenservice.

200+ klanten gingen je voor

Wij leveren de klantenservice software voor ruim 750 webwinkels van 200 e-commerce bedrijven. Kies uit één van onze zeer complete standaardpakketten of ontwikkel samen met ons een oplossing op maat.

Wij staan voor je klaar

Jouw wensen en doelstellingen vertalen naar de allerbeste klantenservice-oplossing: daar zijn wij goed in. Daarnaast mag je ons altijd het hemd van het lijf vragen en springen we je graag te hulp als je er zelf even niet uitkomt.

Optimaliseer vandaag nog je webwinkel klantenservice. En plan een demo.