Customer service tool jouw webshop

Heb je je klant hoog staan? Kies dan voor de Belco Customer service tool.

Customer support software is één centraal punt waar je hele klantenservice samenkomt. Komen je (potentiële) klanten er niet uit wanneer ze door de FAQ's heen spitten? Zorg dat je open staat voor direct klantcontact voordat ze afhaken. Belco bundelt alle informatie die de klant geeft samen en zet het in jullie eigen portal. Zo zorg je ervoor dat elk detail is terug te vinden en niet verloren gaat. Hiermee creëeren we ook een soepele en snelle workflow zodat je gauw door kan naar de volgende klantvraag.

Mobiel vriendelijke service software

Ruim 50% van de bezoekers op het web bezoeken jouw website via hun mobiel. Wanneer je website wordt bezocht via mobiel is de kans vele malen groter dat ze (eenvoudig) vragen kunnen stellen. Als je customer service tool dan niet eenvoudig te bedienen is kunnen je potentiële klanten vertrekken.

Chat service software

Wanneer je op zoek bent naar een digitale maar persoonlijke aanpak welke ook efficiënt is dan biedt een chat service software de uitkomst. Je staat niet alleen je klanten te woord maar je bent ook nog eens bijzonder gestructureerd. Alle gesprekken worden opgeslagen en kunnen vervolgens gecategoriseerd worden. Veel van onze klanten kunnen op basis van de vragen die ze via de customer service tool krijgen hun eigen verkoop funnel analyseren en verbeteren. Sommige vragen komen bijvoorbeeld structureel voor.

Haal het meeste uit je webshop

Maak gebruik van het contactmoment. Omdat je realtime met je klanten in gesprek bent, gebruik dat moment om hun een vragenlijst toe te sturen of enkele vragen beantwoord te krijgen. We merken dat de mensen eerder geneigd zijn om te antwoorden omdat een gesprek abrupt verlaten sociaal minder geaccepteerd wordt.

Het kan zijn dat je klant niks heeft aangekocht via je shop. Daar komt onze handige software aan te pas. Wanneer je onze chat service zo hebt ingericht dat ze een aantal contactgegevens achterlaten dan kan je ze later altijd prikkelen met een interessante actie. Haal de sale weer terug naar je winkel.