Webstores

‘Een succesvol e-commerce bedrijf begint bij een goede webshop’. Dit klopt, maar eigenlijk moet je nog een stap teruggaan. Het begint namelijk met een goed plan en een heldere strategie, die ook op de toekomst gericht is. Want als je wilt groeien, dan moet je e-commerce omgeving met je mee kunnen groeien. Webstores is een bedrijf die dat als geen ander snappen.
Hieronder bespreken we wat Webstores is en wat de voordelen zijn. Ook leggen we je als trotse partner van Webstores uit hoe je je webshop aan Belco koppelt om je e-commerce omgeving nog slimmer in te richten.
Webstores

Webstores in het kort

Webstores helpt e-commerce bedrijven met het opzetten, beheren en optimaliseren van hun e-commerce omgeving. Door hun lange ervaring in veel verschillende branches zijn ze gespecialiseerd in het maken van een sterke strategie voor webshops. Om de shops te ontwikkelen worden open-source platforms gebruikt. Dit heeft als voordeel dat je er snel op door kan ontwikkelen en kan inspelen op veranderingen in de markt.

Voordelen

1. Schaalbaar

Om je webshop continu te laten groeien, moet deze schaalbaar zijn. Webstores werkt met open-source platforms waardoor je de flexibiliteit behoudt om altijd snel aanpassingen door te voeren en de shop met je mee te laten groeien.

2. Eindgebruiker centraal

Webstores stelt de eindgebruiker altijd centraal. Dit zie je terug in gebruiksvriendelijke designs, maar bijvoorbeeld ook in slim opgezette klantportals.

3. UX

Met een goed UX-design (user experience design) optimaliseer je de klantreis en zorg je ervoor dat klanten een fijne gebruikerservaring op je website hebben. Webstores is gespecialiseerd in UX-oplossingen door zich slim te verplaatsen in de klant.

Belco koppelen aan Webstores

Net als Webstores zoeken wij van Belco altijd naar oplossingen om je e-commerce omgeving slimmer in te richten – daarom werken we ook graag als partners samen. Met de software van Belco run je je gehele klantenservice in één systeem. Alle kanalen, van telefonie, e-mail tot social media komen in dezelfde gedeelde inbox terecht. Plus alle beschikbare informatie van klanten wordt gelijk ingeladen in het systeem.    

Belco koppelen aan je door Webstores ontwikkelde webshop doe je door in het Belco menu naar Shops te gaan en daar te klikken op ‘Shop toevoegen’. Hoe dit precies werkt, lees je hier. Heb je hier toch hulp bij nodig of gaat er iets fout? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Belco koppelen aan Webstores

Waarom Belco

Alles-in-één-oplossing

Belco is alles-in-één-klantenservice-software. Dit betekent dat we alles wat je nodig hebt om je klantenservice succesvol te runnen, ondergebracht hebben in één systeem – wel zo gemakkelijk.

Klantblijheid

Wij maken van klantblijheid een begrip. Het is onze missie om jouw webshop te helpen aan een 9+ beoordeling van de klantenservice.

200+ klanten gingen je voor

Wij leveren de klantenservice software voor ruim 750 webwinkels van 200 e-commerce bedrijven. Kies uit één van onze zeer complete standaardpakketten of ontwikkel samen met ons een oplossing op maat.

Wij staan voor je klaar

Jouw wensen en doelstellingen vertalen naar de allerbeste klantenservice-oplossing: daar zijn wij goed in. Daarnaast mag je ons altijd het hemd van het lijf vragen en springen we je graag te hulp als je er zelf even niet uitkomt.