Tweakwise

De shopervaring die je in een winkel krijgt, met een behulpzame medewerker die je de juiste maat broek aangeeft en een kopje koffie voor je zet, is met een webshop lastig te bereiken. Maar dat betekent niet dat het online onmogelijk is om je klant een fijne shopervaring te geven. Sterker nog: ook voor webshops wordt de winkelervaring van klanten steeds belangrijker en kan het een doorslaggevend koopmotief zijn. De software van Tweakwise, in de vorm van een add-on voor webshops, speelt hier op een slimme manier op in.
Hieronder bespreken we hoe Tweakwise dat doet en wat de voordelen van de software zijn. Ook leggen we je als trotse partner van Tweakwise uit hoe je je webshop aan Belco koppelt om je e-commerce omgeving nog slimmer in te richten.
Tweakwise

Tweakwise in het kort

Tweakwise is een e-commerce add-on voor e-commerce platforms waarmee je op een doordachte manier je klantervaring en daarmee ook je conversie kan verhogen. Zo kun je als klant heel eenvoudig en efficiënt producten zoeken, kun je klanten gerichte aanbevelingen geven en kunnen klanten gebruik maken van guided selling. Aan de hand van verkregen data van klanten doet Tweakwise dit compleet geautomatiseerd. Maar wanneer je wel iets handmatig wilt regelen, denk bijvoorbeeld aan het uitlichten van één specifiek product, dan is dat ook altijd mogelijk – best of both worlds noemen we dat. Door met Tweakwise je webshop slimmer en klantvriendelijker in te richten, verhoog je je conversie gemiddeld met zo’n 15%.

Voordelen

1. Een zoekmachine die wél werkt

We kennen helaas allemaal de zoekfuncties op websites en webshops waarvan de tranen je tijdens gebruik in de ogen springen. Met de software van Tweakwise is dat wel anders. Het werkt niet alleen snel, het voert ook autocorrecties uit op typefouten, kan synoniemen verwerken en toont aanbevelingen. Zo wordt zoeken niet alleen efficiënter, ook een stuk leuker.

2. Filterfunctie en aanbevelingen

Met de software van Tweakwise kun je daarnaast eenvoudig filteren op bepaalde producten of bijvoorbeeld een prijsrange. De juiste producten worden dan automatisch getoond: dit werkt heel soepel en intuïtief. Met de optie Personal Recommendations zet je data over bijvoorbeeld het gedrag en de interesses van je gebruikers om in een overzicht met aanbevolen producten die bij je klant passen.

3. Guided selling

Met Tweakwise kun je ook gebruik maken van guided selling. Dit is een populaire e-commerce techniek om je conversie te verhogen. Het werkt als volgt: je stelt de klant een aantal vragen en aan de hand van deze vragen toon je een aantal producten die bij de antwoorden passen. Eigenlijk hetzelfde als een verkoper in een winkel doet alleen dan geautomatiseerd en online.

Belco koppelen aan Tweakwise

Net als Tweakwise zoeken wij van Belco altijd naar oplossingen om je e-commerce omgeving slimmer in te richten – daarom werken we ook graag als partners samen. Met de software van Belco run je je gehele klantenservice in één systeem. Alle kanalen, van telefonie, e-mail tot social media komen in dezelfde gedeelde inbox terecht. Plus alle beschikbare informatie van klanten wordt gelijk ingeladen in het systeem.

Op het moment zijn we druk bezig om een koppeling te ontwikkelen om Tweakwise te koppelen aan Belco. Voor vragen neem contact met ons op. 

Belco koppelen aan Tweakwise

Waarom Belco

Alles-in-één-oplossing

Belco is alles-in-één-klantenservice-software. Dit betekent dat we alles wat je nodig hebt om je klantenservice succesvol te runnen, ondergebracht hebben in één systeem – wel zo gemakkelijk.

Klantblijheid

Wij maken van klantblijheid een begrip. Het is onze missie om jouw webshop te helpen aan een 9+ beoordeling van de klantenservice.

200+ klanten gingen je voor

Wij leveren de klantenservice software voor ruim 750 webwinkels van 200 e-commerce bedrijven. Kies uit één van onze zeer complete standaardpakketten of ontwikkel samen met ons een oplossing op maat.

Wij staan voor je klaar

Jouw wensen en doelstellingen vertalen naar de allerbeste klantenservice-oplossing: daar zijn wij goed in. Daarnaast mag je ons altijd het hemd van het lijf vragen en springen we je graag te hulp als je er zelf even niet uitkomt.