Tickles

Wanneer je een webshop begint of wilt doorontwikkelen, heb je vaak allerlei ideeën in je hoofd hoe de shop eruit moet komen te zien en welk gevoel je een klant wilt geven. Het is dan alleen de kunst om deze abstracte ideeën om te zetten naar een concrete webshop oplossing. Tickles helpt je daarbij. Ze denken enerzijds met de klant mee en hebben anderzijds de technische kennis in huis om voor elke uitdaging een oplossing te vinden.
Hieronder bespreken we wat Tickles is en wat de voordelen zijn. Ook leggen we je als trotse partner van Tickles uit hoe je je webshop aan Belco koppelt om je e-commerce omgeving nog slimmer in te richten.
Tickles

Tickles in het kort

Tickles helpt e-commerce bedrijven met het opzetten, beheren en optimaliseren van hun e-commerce omgeving. Dit doen ze door technische kennis op een knappe manier te combineren met creativiteit en een grote mate van inlevingsvermogen in de wensen en doelstellingen van een klant. Alle webshops worden gebouwd met Magento als back-end, wat bekend staat om zijn vele functionaliteiten. Naast het ontwikkelen van webshops, kan Tickles je ook helpen met de doorontwikkeling van je webshop. Zo kunnen ze bijvoorbeeld een shopping app voor je bouwen, je helpen met SEO en SEA oplossingen en de webshop slim koppelen aan andere software.

Voordelen

1. Koppeling met derden

Wil je je webshop koppelen aan ordermanagement software? Of wil je je klantenservice software (van Belco natuurlijk) op een slimme manier integreren met je webshop? Tickles helpt je daarbij en kan software van heel veel derden snel koppelen aan je webshop.

2. Shopping app

Hoe gaaf is het als je een eigen app hebt van je webshop? Tickles regelt het voor je. Je verhoogt met zo’n shopping app het gebruiksgemak van klanten enorm en dat betaalt zich weer terug in het aantal bezoekers en de orderwaarde.

3. Marketing

Naast het vinden van technische oplossingen is Tickles ook gespecialiseerd in het vinden van slimme en converterende marketingoplossingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zoekmachine optimalisatie en Google Ads.

Belco koppelen aan Tickles

Net als Tickles zoeken wij van Belco altijd naar oplossingen om je e-commerce omgeving slimmer in te richten – daarom werken we ook graag als partners samen. Met de software van Belco run je je gehele klantenservice in één systeem. Alle kanalen, van telefonie, e-mail tot social media komen in dezelfde gedeelde inbox terecht. Plus alle beschikbare informatie van klanten wordt gelijk ingeladen in het systeem.    

Belco koppelen aan je door Tickles ontwikkelde Magento webshop doe je door in het Belco menu naar Shops te gaan en daar te klikken op ‘Shop toevoegen’. Hoe dit precies werkt, lees je hier. Heb je hier toch hulp bij nodig of gaat er iets fout? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Belco koppelen aan Tickles

Waarom Belco

Alles-in-één-oplossing

Belco is alles-in-één-klantenservice-software. Dit betekent dat we alles wat je nodig hebt om je klantenservice succesvol te runnen, ondergebracht hebben in één systeem – wel zo gemakkelijk.

Klantblijheid

Wij maken van klantblijheid een begrip. Het is onze missie om jouw webshop te helpen aan een 9+ beoordeling van de klantenservice.

200+ klanten gingen je voor

Wij leveren de klantenservice software voor ruim 750 webwinkels van 200 e-commerce bedrijven. Kies uit één van onze zeer complete standaardpakketten of ontwikkel samen met ons een oplossing op maat.

Wij staan voor je klaar

Jouw wensen en doelstellingen vertalen naar de allerbeste klantenservice-oplossing: daar zijn wij goed in. Daarnaast mag je ons altijd het hemd van het lijf vragen en springen we je graag te hulp als je er zelf even niet uitkomt.