Hypershop

Hypershop begeleidt e-commerce bedrijven van begin tot eind om tot een goed functionerende, gebruiksvriendelijke en converterende webshop te komen. Ze zijn hierbij niet alleen gespecialiseerd in het ontwikkelen van je webshop.
Hieronder bespreken we wat Hypershop is en wat de voordelen zijn. Ook leggen we je als trotse partner van Hypershop uit hoe je je webshop aan Belco koppelt om je e-commerce omgeving nog slimmer in te richten.
Hypershop

Hypershop in het kort

Hypershop begeleidt e-commerce bedrijven van begin tot eind om tot een goed functionerende, gebruiksvriendelijke en converterende webshop te komen. Ze zijn hierbij niet alleen gespecialiseerd in het ontwikkelen van je webshop, maar houden zich ook bezig met belangrijke randvoorwaarden voor succes zoals UX, SEO en een goede ondersteunende contentstrategie. Alle webshops worden gebouwd met Magento als back-end. Magento staat bekend om zijn vele functionaliteiten en kan gekoppeld worden aan tal van andere software om je e-commerce omgeving nog efficiënter in te richten.

Voordelen

1. SEO

Als jouw product of dienst niet in de zoekresultaten naar voren komt, weet een klant jouw simpelweg niet te vinden. Hypershop is gespecialiseerd in het vinden van goede SEO-oplossingen om dit te voorkomen. Dit begint bij een sterke technische basis en gaat verder in het creëren van een fijne shopping experience en een goede contentstrategie. 

2. UX

Met een goed UX-design (user experience design) optimaliseer je de klantreis en zorg je ervoor dat klanten een fijne gebruikerservaring op je website hebben en dat ze graag terugkeren. De UX-specialisten bij hypershop helpen je daarbij..

3. Migraties

Draait jouw webshop nog op een verouderde versie van Magento, bijvoorbeeld Magento 1, dan is het de hoogste tijd om deze te migreren naar de laatste versie van Magento 2. Om dit in goede banen te leiden en te zorgen dat alles goed (of zelfs beter) blijft werken, schakel je Hypershop in.

Hypershop begeleidt e-commerce bedrijven

Net als Hypershop zoeken wij van Belco altijd naar oplossingen om je e-commerce omgeving slimmer in te richten – daarom werken we ook graag als partners samen. Met de software van Belco run je je gehele klantenservice in één systeem. Alle kanalen, van telefonie, e-mail tot social media komen in dezelfde gedeelde inbox terecht. Plus alle beschikbare informatie van klanten wordt gelijk ingeladen in het systeem.

Belco koppelen aan je door Hypershop ontwikkelde Magento webshop doe je door in het Belco menu naar Shops te gaan en daar te klikken op ‘Shop toevoegen’. Hoe dit precies werkt, lees je hier. Heb je hier toch hulp bij nodig of gaat er iets fout? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Hypershop begeleidt e-commerce bedrijven

Waarom Belco

Alles-in-één-oplossing

Belco is alles-in-één-klantenservice-software. Dit betekent dat we alles wat je nodig hebt om je klantenservice succesvol te runnen, ondergebracht hebben in één systeem – wel zo gemakkelijk.

Klantblijheid

Wij maken van klantblijheid een begrip. Het is onze missie om jouw webshop te helpen aan een 9+ beoordeling van de klantenservice.

200+ klanten gingen je voor

Wij leveren de klantenservice software voor ruim 750 webwinkels van 200 e-commerce bedrijven. Kies uit één van onze zeer complete standaardpakketten of ontwikkel samen met ons een oplossing op maat.

Wij staan voor je klaar

Jouw wensen en doelstellingen vertalen naar de allerbeste klantenservice-oplossing: daar zijn wij goed in. Daarnaast mag je ons altijd het hemd van het lijf vragen en springen we je graag te hulp als je er zelf even niet uitkomt.