BigBridge

Wanneer je een webshop begint, zit je vaak vol ideeën, wensen en dromen. Maar dit vertalen naar een gebruiksvriendelijke en soepel werkende e-commerce oplossing, is niet altijd eenvoudig. BigBridge helpt je daarbij. Ze laten ideeën van klanten tot leven komen in technisch zeer sterk ontwikkelde webshops.
Hieronder bespreken we wat BigBridge is en wat de voordelen zijn. Ook leggen we je als trotse partner van BigBridge uit hoe je je webshop aan Belco koppelt om je e-commerce omgeving nog slimmer in te richten.
BigBridge

BigBridge in het kort

BigBridge is een technisch ontwikkelbureau gespecialiseerd in e-commerce. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van Magento en Shopware e-commerce oplossingen. Beide platforms staan bekend om hun gebruiksvriendelijkheid en hun uitgebreide pallet aan functionaliteiten. Bij BigBridge worden ideeën van klanten omgezet in slimme oplossingen en er wordt intensief met klanten samengewerkt om tot een zeer compleet eindproduct te komen.

Voordelen

1. Specialistische kennis

BigBridge kun je gerust een kennisplatform op het gebied van Magento en Shopware noemen. Naast standaardoplossingen kunnen ze ook specialistisch maatwerk leveren. 

2. Schaalbaar

Zowel Magento als Shopware zijn platformen die zeer schaalbaar zijn. Dit is een vereiste voor webshops die door willen groeien zonder tegen software belemmeringen aan te lopen.

3. Korte lijnen

Slim in kunnen spelen op veranderingen en problemen snel op kunnen lossen, zijn essentiële randvoorwaarden om succesvol je e-commerce business te runnen. Bij BigBridge zijn de lijntjes kort en staat er altijd een specialist voor je klaar om je te helpen.

Belco koppelen aan BigBridge

Net als BigBridge zoeken wij van Belco altijd naar oplossingen om je e-commerce omgeving slimmer in te richten – daarom werken we ook graag als partners samen. Met de software van Belco run je je gehele klantenservice in één systeem. Alle kanalen, van telefonie, e-mail tot social media komen in dezelfde gedeelde inbox terecht. Plus alle beschikbare informatie van klanten wordt gelijk ingeladen in het systeem. BigBridge ontwikkelt webshops in zowel Magento als Shopware: beide type webshops kunnen eenvoudig met een plug-in aan Belco gekoppeld worden.

Belco koppelen aan je webshop doe je door in het Belco menu naar Shops te gaan en daar te klikken op ‘Shop toevoegen’. Hoe dit precies werkt, lees je hier.
Heb je hier toch hulp bij nodig of gaat er iets fout? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Belco koppelen aan BigBridge
Waarom Belco
Alles-in-één-oplossing

Belco is alles-in-één-klantenservice-software. Dit betekent dat we alles wat je nodig hebt om je klantenservice succesvol te runnen, ondergebracht hebben in één systeem – wel zo gemakkelijk.

Klantblijheid

Wij maken van klantblijheid een begrip. Het is onze missie om jouw webshop te helpen aan een 9+ beoordeling van de klantenservice.

200+ klanten gingen je voor

Wij leveren de klantenservice software voor ruim 750 webwinkels van 200 e-commerce bedrijven. Kies uit één van onze zeer complete standaardpakketten of ontwikkel samen met ons een oplossing op maat.

Wij staan voor je klaar

Jouw wensen en doelstellingen vertalen naar de allerbeste klantenservice-oplossing: daar zijn wij goed in. Daarnaast mag je ons altijd het hemd van het lijf vragen en springen we je graag te hulp als je er zelf even niet uitkomt.