Aiden

Stel, je komt een sportwinkel binnen om nieuwe hardloopschoenen te kopen. Lichtelijk hulpeloos staar je naar een grote wand met schoenen: hoe ga je in vredesnaam uit al deze schoenen de juiste kiezen? Gelukkig komt er al snel een medewerker aanlopen die je vriendelijk begroet en je vragen begint te stellen zoals: “ben je een recreatieve loper of een ervaren loper, ben je van plan om veel op de onverharde weg te gaan lopen en heb je een brede of een smalle voet?” Na het beantwoorden van de vragen komt hij met 3 paar geschikte schoenen aanlopen. “Probeer deze maar eens.”
Precies deze unieke (fysieke) winkelervaring vertaalt Aiden naar online. Dit doen ze met behulp van guided selling: een keuzehulp-tool die klanten helpt om de juiste product te vinden door ze vragen te stellen tijdens het online winkelen. Hieronder bespreken we wat Aiden is en wat de voordelen zijn. Ook leggen we je als trotse partner van Aiden uit hoe je je webshop aan Belco koppelt om je service nog persoonlijker te maken.
Aiden

Aiden in het kort

Guided selling werkt als volgt: allereerst stel je afhankelijk van het product een aantal vragen op die je aan de klant wilt stellen om de keuze gemakkelijker te maken, denk aan het voorbeeld van de hardloopschoenen. Vervolgens koppel je aan deze vragen een aantal producten die je de klant kan tonen. Zo maak je een selectie voor je klant die de keuze voor een product gemakkelijker maakt en je levert een persoonlijke service die normaal gesproken alleen fysieke winkels kunnen bieden. Verder is de tool van Aiden volledig aan te passen aan de look en feel van je webshop en kan deze gemakkelijk in je shop geïntegreerd worden.

Voordelen

1. Aiden integreren met Belco

Door Aiden te koppelen aan de klantenservice software van Belco maak je je service nog persoonlijker! Wanneer een klant na het beantwoorden van de vragen nog geen keuze kan maken of met een andere vraag zit, kan er een chat gestart worden met een ‘echte’ medewerker. De medewerker ziet precies in beeld welke vragen de klant al beantwoord heeft en kan de klant advies op maat geven – efficiënt, snel en zéér klantvriendelijk. 

2. Richt de tool naar eigen smaak in

Iedere webshop is anders en heeft andere producten. Daarom kun je de tool van Aiden helemaal naar eigen smaak inrichten. Je bepaalt zelf welke vragen je de klant stelt en wat de look en feel van de tool wordt.

3. Optimale klantervaring

Bij guided selling is het product op je webshop niet het uitgangspunt, maar de wens van de klant. Je helpt de klant op een zeer waardevolle manier om het product te kiezen dat het beste bij hem of haar past. Dit verhoogt de klantervaring enorm: iets wat je ook terug gaat zien in de conversie. Case studies van Aiden laten een conversieverhoging tot wel 5x zien.

Belco koppelen aan Aiden

Net als Aiden zoeken wij van Belco altijd naar oplossingen om je e-commerce omgeving slimmer in te richten – daarom werken we ook graag als partners samen. Met de software van Belco run je je gehele klantenservice in één systeem. Alle kanalen, van telefonie, e-mail tot social media komen in dezelfde gedeelde inbox terecht. Plus alle beschikbare informatie van klanten wordt gelijk ingeladen in het systeem: dus ook alle waardevolle klantinformatie uit de tool van Aiden.    

Is het lastig om Aiden aan Belco te koppelen? Nee hoor! Met de handige Aiden plug-in heb je in een aantal stappen je shop gekoppeld aan Belco. Heb je hier hulp bij nodig of gaat er iets fout? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Belco koppelen aan Aiden
Waarom Belco
Alles-in-één-oplossing

Belco is alles-in-één-klantenservice-software. Dit betekent dat we alles wat je nodig hebt om je klantenservice succesvol te runnen, ondergebracht hebben in één systeem – wel zo gemakkelijk.

Klantblijheid

Wij maken van klantblijheid een begrip. Het is onze missie om jouw webshop te helpen aan een 9+ beoordeling van de klantenservice.

200+ klanten gingen je voor

Wij leveren de klantenservice software voor ruim 750 webwinkels van 200 e-commerce bedrijven. Kies uit één van onze zeer complete standaardpakketten of ontwikkel samen met ons een oplossing op maat.

Wij staan voor je klaar

Jouw wensen en doelstellingen vertalen naar de allerbeste klantenservice-oplossing: daar zijn wij goed in. Daarnaast mag je ons altijd het hemd van het lijf vragen en springen we je graag te hulp als je er zelf even niet uitkomt.