Afix

Of je nu wilt starten met een gloednieuwe webshop of al jaren succesvol draait, voorop lopen in jouw branche is nodig om de beste te zijn. Je weet de juiste mensen naar je webshop te trekken. Je hebt een goed product en je biedt de juiste content op het juiste moment. Je zorgt dat twijfelaars converteren, met slimme trucs en dat dankzij de inzet van meerdere marketingkanalen.
Kortom, je haalt het maximale uit je webshop. Het kan. Wij weten het. Aangenaam, wij zijn Afix. Jouw partner voor online succes.
Afix

Jouw partner voor online succes

Afix is dé partner voor online succes. En jouw go-to als het gaat om een nieuwe website (Wordpress of Webflow) of webshop (Woocommerce). Naast webdevelopment zijn wij ook online marketing specialist. De perfecte combinatie als het gaat om online groei. Van het opzetten van een winstgevende campagne tot complete online marketing strategie, Afix is jouw partner. Ons kantoor is gevestigd in Alkmaar. Hier werkt een ambitieus team zich dagelijks in het zweet voor de beste online resultaten. Wij zijn gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), conversie optimalisatie (CRO),social media marketing en e-mail marketing. Wil jij jouw online marketing of webshop naar een hoger niveau tillen? Doe dat dan bij een bureau dat bij jou past. Het is voor beide partijen namelijk fijn als het ‘lekker levelt’! Check onze beloftes, zodat je weet wat je van ons kan verwachten.

Onze beloftes

1. We bouwen geen luchtkastelen

Online marketing is een proces. We hebben een startpunt en een einddoel, maar de route is nog onbekend. Het is een kwestie van testen, optimaliseren en bijsturen.

2. Wij handelen niet op basis van onderbuikgevoel

Wij gaan niet af op de aannames van de klant of op ons eigen onderbuikgevoel. Onze optimalisaties zijn datagedreven én dat pakt vaak verrassend goed uit!

3. Vragen hebben is antwoord krijgen

Dit punt behoeft weinig toelichting. Kom maar op met je vragen! Wij staan zelden met ons mond vol tanden.

4. Betrokkenheid bij jouw business

We streven er naar om als collega’s gezien te worden. Je kunt van ons dus verwachten dat we bovenmatige interesse tonen in jouw product of dienst, dat we proactief zijn als de markt verandert en dat we snel reageren op je vragen.

5. We maken het je graag zo makkelijk mogelijk

Ontzorgen, dat is wat we doen. We helpen onze klanten, zoals we zelf ook geholpen zouden willen worden. Geen omslachtig gedoe, we zijn er oprecht voor je.

6. Onze oplossing is gewoon goed

We werken niet met standaard pakketten, maar bieden maatwerkoplossingen. We zoeken de kanalen die het best bij jouw doelstelling en doelgroep passen en gaan gericht te werk.


Jouw webshop next level!

Klaar om je webshop naar het volgende niveau te tillen? Een platform neer te zetten dat jouw producten op hun mooist etaleert? Veilig én snel. Een webshop die elke keer weer goed gevonden wordt omdat de online marketingstrategie naadloos aansluit op jouw webshop?

Juist, dat is waar wij voor staan. Plan een vrijblijvende brainstorm met een van onze specialisten en kies voor online succes.

Jouw webshop next level!

Waarom Belco

Alles-in-één-oplossing

Belco is alles-in-één-klantenservice-software. Dit betekent dat we alles wat je nodig hebt om je klantenservice succesvol te runnen, ondergebracht hebben in één systeem – wel zo gemakkelijk.

Klantblijheid

Wij maken van klantblijheid een begrip. Het is onze missie om jouw webshop te helpen aan een 9+ beoordeling van de klantenservice.

200+ klanten gingen je voor

Wij leveren de klantenservice software voor ruim 750 webwinkels van 200 e-commerce bedrijven. Kies uit één van onze zeer complete standaardpakketten of ontwikkel samen met ons een oplossing op maat.

Wij staan voor je klaar

Jouw wensen en doelstellingen vertalen naar de allerbeste klantenservice-oplossing: daar zijn wij goed in. Daarnaast mag je ons altijd het hemd van het lijf vragen en springen we je graag te hulp als je er zelf even niet uitkomt.