De 9+ Klantenservice Award

Ontvangen jullie regelmatig complimenten over jullie topklasse service? Herkenbaar? Dan is de 9+ Klantenservice Award precies wat jullie verdienen. Een erkenning voor webwinkels die hun klanten als unieke individuen zien, niet als nummers.

Wie maakt er kans op de 9+ Klantenservice Award?

Elke webwinkel die zijn klanten behandelt alsof ze de meest gewaardeerde stakeholders zijn, maakt kans. Of je nu een e-commerce gigant bent of een opkomend nichebedrijf, als jullie een service leveren die jullie klanten blij maakt, willen we het graag horen!

Deze bedrijven scoren al een 9+

Spelregels

We vragen niet veel, alleen je toewijding aan je klanten. Laat ons zien dat je alle stops uittrekt om je klanten blij te maken. We kijken naar hoe snel je reageert, hoe je problemen oplost, en of je net dat beetje extra doet voor je klant.

  • Review Score: Je hebt een gemiddelde beoordelingsscore van minimaal een 8 op een gerenommeerd reviewplatform.
  • Aantal Beoordelingen: Je hebt minstens 250 klantbeoordelingen verzameld. Dit bewijst dat je consistent een hoge kwaliteit van service biedt.
  • Investering in Klantenservice: Je hebt aantoonbaar geïnvesteerd in de verbetering van je klantenservice in het afgelopen jaar. Of dat nu betekent dat je nieuwe klantenservicetools hebt geïmplementeerd, extra teamleden hebt aangenomen, of trainingsprogramma's hebt gevolgd, we willen zien dat je actief werkt aan het verbeteren van je klantenservice.
  • Bereidheid tot Audit: Je staat open voor een audit van je klantenservice. Dit omvat een beoordeling door een mysteryshopper, die zal kijken naar hoe je omgaat met klantverzoeken en problemen, en hoe je voldoet aan de verwachtingen van de klant.

Ben je klaar om je te meten aan deze criteria? Meld je dan aan voor de 9+ Klantenservice Award!

De Jury

De jury bestaat uit de kennisexperts van Webwinkelkeur. Elk met jarenlange ervaring in de e-commerce wereld. Ze weten precies waar ze op moeten letten om de absolute kampioenen in klantenservice te identificeren.

Livestream op 12 oktober 2023

Mis niets van de uitreiking van de 9+ Klantenservice Awards! Op 12 oktober om 13:00 uur oktober streamen we live vanaf onze website. Het belooft een middag vol erkenning, verrassingen en inzichten te worden. Reserveer deze tijd in je agenda, zorg dat je comfortabel zit en geniet van het spektakel. Wie weet zie je jouw team wel in de schijnwerpers staan!

De uitreiking volg je via de livestream op 12 oktober 2023

Zorg dat de popcorn klaarstaat en tune in op onze livestream op 12 oktober 2023 om 13.00 uur. Zeker weten dat je het niets mist? Blijf op de hoogte en meld je hieronder aan voor updates rondom de 9+ Klantenservice Award!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps! Er ging iets verkeerd tijdens het versturen van jouw bericht. Probeer het nog een keer alsjeblieft.

Ik schrijf me in voor de 9+ Klantenservice Award

Meld je eigen bedrijf aan, of nomineer een bedrijf waar je zeer tevreden over bent.

Bedankt!
Jouw bericht is verstuurd. We proberen zo snel mogelijk contact met je op te nemen.
Oeps! Er ging iets verkeerd tijdens het versturen van jouw bericht. Probeer het nog een keer alsjeblieft.